Butplugg glidmedel Vi rekommenderar ett vattenbaserat glidmedel till silikonleksaker. Silikonglidmedel kan på sikt bryta ned silikonmaterialet men det behöver inte göra det, om du. Innehåller en mix av Skins Natural, Dots & Ribs och Ultra Thin. Tillverkade av premium latex, med en lätt doft av vanilj och helt genomskinliga. Testa och upplev. Då analen inte producerar något eget glidmedel är det viktigt att tillsätta detta vid användning av analpluggar. Oavsett könstillhörighet så har man massvis med. Glidmedel för ökad känsla. Backdoor Water - 30 ml. 87 kr . Buttplug. Classic ButtPlug Medium. En buttplugg som får dig att kippa efter andan. .

Med en buttplugg behövs inget mer än lite rimming och saliv. Sen varsamt föra in den. Utan glidmedel är något allvarligt fel om den åker ut. Man kan därför lämna i en buttplugg medan man har sex. Detta skapar Om pluggen är i silikon, använd vattenbaserat glidmedel så att inte materialet förstörs. Innehåller en mix av Skins Natural, Dots & Ribs och Ultra Thin. Tillverkade av premium latex, med en lätt doft av vanilj och helt genomskinliga.

Testa och upplev.

Buttplug - Black Velvets för dig som är nybörjare inom sexleksaker

Med en buttplugg behövs inget mer än lite rimming och saliv.

Sen varsamt föra in den. Utan glidmedel är något allvarligt fel om den åker ut. Mr. Big butplugg är ett perfekt verktyg för avkoppling. storlek på 5,5 cm i diameter för den bredaste delen gör att rikligt med glidmedel krävs för nybörjaren. Vi rekommenderar ett vattenbaserat glidmedel till silikonleksaker. Silikonglidmedel kan på sikt bryta ned silikonmaterialet men det behöver inte göra det, om du.

Analplugg och Buttplug

Butplugg glidmedel I den här guiden får du en utförlig beskrivning av hur du på bästa sätt använder din nyinköpta butt plug.

Skölj av leksaken du vill göra rent i ljummet vatten och skaka sedan av överflödigt vatten. Bakteriedödande rengöringsmedel för leksakerna så att du slipper problem. Minimunbeloppet är kr. Samtidigt är det viktigt att överväga vem du är och vad du vill uppnå och därifrån avgöra butplugg glidmedel material och vilka funktioner din buttplug ska ha, butplugg glidmedel.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail